Godt nytt blogg år?

Godt nytt blogg år? Vi får se, hvem vet.

Jeg fikk en spennende bok til jul som heter «Alarm – Tanker om en kultur i krise» av Hanne Nabintu Herland. Har du lest den? Jeg har bare lest noen sider foreløpig. Om det faktisk er et ”godt nytt blogg år” kan det jo hende jeg blogger om boken når jeg har lest den.

Nabintu kritiserer den norske kulturen slik den har blitt i dag, og snakker om at vi har blitt et u-land på indre verdier. Hun er veldig ekspressiv, spissformulert og tøff i sine uttalelser. Som hun selv skriver i begynnelsen av boken, har hun ikke brydd seg om å nyansere. Det får andre ta seg av. Hovedhensikten for henne tror jeg heller er å få spørsmålene opp på dagsorden og skape debatt. Og hva er vel da bedre enn unyanserte og tøffe uttalelser?

Her er et lite utdrag:

Foredraget i sin helhet kan du se her

Jeg synes dette er interessante tanker! Hun har mange gode poeng. Det er godt å se at noen våger å være ”politisk ukorrekte” og utfordre det som er politisk korrekt.

Hanne Nabintu Herland var faktisk gjest på Storbynatt´s første sending. Her kom det frem en morsom remix som du kan se her. Jeg synes hennes uttrykksmåte og retorikk er veldig fin. Det fikk vertfall meg til å høre ekstra godt etter 🙂 Tenk om alle professorer hadde vert like gøye å lytte til!

Skulle gjerne hørt hva andre tenker om dette. Kommenter gjerne!

Godt nytt bloggår (skal det skrives i ett eller to ord?) til alle dere som driver med slikt!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s